Preus 2022

 

1- NO SERVIM ESMORZARS, però sóm al mig del poble i poden esmorzar, dinar o sopar en qualsevol dels bars que queden a prop de l’hotel.

 

2- NO ENTREM A FER LLITS EN LES HABITACIONS QUE ES QUEDEN DUES NITS i deixem triar al client  (preu opcional) si vol que entrem en les que es queden 4 ò 5 nits (veure llistat de preus del gràfic superior).

 

-Aquests preus inclouen el 10% d’IVA i els 60 cèntims per persona/nit de l’Impost Turístic, excepte els llits plegables infantils que no el paguen).

 

-HORARI: obert cada dia, de 5 de la tarda a 9 del vespre. Fora d’aquest horari només atenem a clients amb RESERVA PRÈVIA.

.

-Garatge: COTXES preu/nit feiners i festius 5€ (IVA inclòs) / MOTOS preu/nit feiners i festius 3€ (IVA inclòs).

 

HABITACIONS.-

-Habitació nº 1 (planta baixa)triple, que es pot convertir en quàdruple afegint-hi un llit plegable (infantil o adult).
-Habitació nº 9 (2a planta)doble, dos llits junts o separats.
-Habitacions nº 10 i 11 (2a planta)dobles-suite, que es poden convertir en triples afegint-hi un llit plegable
-Habitacions nº 7 i 8 (2a planta)individuals. 

-Totes les habitacions tenen llum naturalbany propiclimatitzador (aire calent o fred, regulable a través de comandament a distància ), TDT i Wifi (connexió gratuïta a Internet).
-Calefactor temporitzat d’aire calent en tots els banys.
-Extractor d’olors automàtic als banys de totes les habitacions.

-L’hotel és un espai lliure de fum i la legislació no hi permet FUMAR

.

.

MINI-APARTAMENTS.- 

En tenim 4 (números 2-3, 4, 5 i 6) i tots es troben a la primera planta equipats amb cuina, bany, climatització, TDT i Wifi. Tenen un PREU FIX entre 425 i 495€ mensuals que inclou la despesa regulada d’aigua, llum i Wifi + un servei compartit de rentadora, assecadora i planxa.

No lloguem els mini-apartaments per ocupacions setmanals, ni per un temps inferior als 11 mesos.

 

CANCEL.LACIONS. Hom pot cancel·lar qualsevol reserva amb 15 dies d’antelació, ò 20 dies si és una reserva de grup. Si ha fet paga i senyal podrà descomptar-la del cost de qualsevol allotjament a l’Hotelet en el termini d’un any des de la data de cancel·lació però NO EN PODRÀ RECLAMAR LA DEVOLUCIÓ EN METÀL.LIC. Les cancel·lacions fora de termini comporten la PÈRDUA de qualsevol pagament lliurat a compte.