LaborablesVigílies i festius
HabitacióPrimera nitSegona nitPrimera nitSegona nit
Individual37€35€41€39€
Doble, us individual43€41€48€46€
Doble51€49€56€54€
Doble-suite57€55€62€ 60€
Triple o Triple en us doble72€ ò 57€69€ ò 55€77€ ò 62€74€ ò 60€
llit plegable adult16€15€19€18€
llit plegable infantil14€13€16€15€
 • Aquests preus inclouen el 10% d’IVA, el mig euro per persona/nit de l’Impost Turístic (els menors de 16 anys no el paguen) i l’autoservei de petit esmorzar.
 • En temporada alta, de l’1 de JUNY al 30 de SETEMBRE,  per SETMANA SANTA  i de NADAL a REIS, apliquem únicament la TARIFA DE FESTIUS. També apliquem TARIFA DE FESTIUS als allotjaments en dia feiner que facin activitats de lleure (biciclistes, motoristes i sendristes, entre ells.)
 • En temporada baixa: 2 plegatins infantils en una mateixa habitació doble (tarifa feiner): 12€+12€ (IVA inclòs); 2 plegatins adult en una mateixa habitació doble (tarifa festiu): 14€+14€ (IVA inclòs).
 • Garatge: preu/nit feiners 4€ (IVA inclòs); preu/nit festius 5€ (IVA inclòs).
 • Habitació nº 1 (planta baixa)triple, que es pot convertir en quàdruple afegint-hi un llit plegable (infantil o adult).
 • Habitacions nº 2 i 3 (1a planta) 7 i 8 (2a planta)individuals (Podem convertir una de les individuals de la segona planta en doble, canviant el llit de 90 cms per un llit de matrimoni de 135 cms).
 • Habitacions nº 4 (1a planta) i 9 (2a planta): dobles.
 • Habitacions nº 5 (1a planta): doble, que es pot convertir en triple afegint-hi un llit plegable.
 • Habitacions nº 6 (1a planta), 1011 (2a planta): dobles-suite, que es poden convertir en triples afegint-hi un llit plegable (El bany de les doble-suite 6 i 11banyera, el de la 10dutxa).
 • En l’us doble en dia feiner de l’habitació triple de la planta baixa apliquem la tarifa de festius i si es fa en una vigília o festiu, hi apliquem un increment de 5€.
 • A més de l’autoservei habitual de petit esmorzar disponible en cadascuna de les habitacions la tarifa de festiu inclou (per a les habitacions doble-suite ocupades per dues, o més, persones adultes que s’allotgin més de dues nitsla safata de forner amb coca i pastes artesanes acabades de fer que a  partir de les 8 del matí deixem en les tauletes del costat de la porta de cada habitació. La tarifa de feiner no inclou la safata de forner però aquells clients que la vulguin la poden demanar pagant la tarifa de festiu. Els preus de la tarifa de festiu que gaudeixin d’algun tipus de descompte, no inclouen la safata de forner.
 • Obert cada dia, de 9 del matí a 9 del vespre. Fora d’aquest horari només atenem a clients amb RESERVA PRÈVIA.
 1. Totes les habitacions tenen llum natural, bany propi, climatitzador (aire calent o fred, regulable a través de comandament a distància ), TDT (pantalla plana i comandament a distancia) i Wifi (connexió gratuïta a Internet).
 2. Autoserveis de mini-esmorzar (cafè exprés, llet, suc de fruites, pastes envasades i galetes) disponibles en totes les habitacions. Autoservei gratuït de tè, infusions en la zona comuna de la planta baixa (recepció).
 3. Microones en la zona comuna de la planta baixa (recepció) i en les 3 habitacions doble-suite.
 4. Calefactor temporitzat d’aire calent en tots els banys.
 5. Extractor d’olors automàtic en els banys de totes les habitacions.
 6. Llitet per a petits d’1 a 3 anys (sense càrrec) i un ‘moisès‘ per a nadons de fins a 1 any (sense càrrec) a disposició dels clients.
 7. CANCEL.LACIONS. Hom pot cancel·lar qualsevol reserva amb 10 dies d’antelació, ò 15 dies si és una reserva de grup. Si ha fet paga i senyal podrà descomptar-la del cost de qualsevol allotjament a l’Hotelet en el termini d’un any des de la data de cancel·lació però NO EN PODRÀ RECLAMAR LA DEVOLUCIÓ EN METÀL.LIC. Les cancel·lacions fora de termini comporten la PÈRDUA de qualsevol pagament lliurat a compte.